5 مرحله ساده برای پیاده سازی یک استراتژی سئو جامع

ایجاد استراتژی سئو

برای درک بهتر این مطلب ابتدا باید سئو یا بهینه‌سازی موتورهای جستجو را بشناسید ما در مقاله سئو چیست توضیح کاملی در مورد سئو و تکنیک‌های عمومی آن صحبت کردیم. برای اینکه وقتتان را بیشتر از این نگیرم سریع به سراغ اصله مطلب میروم. بعد از پیدا کردن شناخت کلی در مورد سئوی سایت، ما در این مقاله از کیسان به توضیح چند استراتژی مهم در سئو میپردازیم پس در ادامه همراه ما باشید….

در واقع اصول SEO آنقدرها هم سخت نیست. در حقیقت ماجرا از آنجایی شروع می‌شود که شما یک کسب و کار در بستر اینترنت راه‌اندازی می‌کنید. برای رقابت با رقیبان خود، شما راهی جز استفاده از سئو را ندارید. پس ما به شما یاد خواهیم داد که چگونه با این ابزار قدرتمند کار کنید.

این 5 روش ساده برای ایجاد یک استراتژی قوی SEO مورد نیاز است.

شناسایی کلمات کلیدی

مهمترین اصل در سئوی سایت شناخت کلمات کلیدی مربوط به کسب‌وکارتان است. شما بدون دانستن اینکه کاربران از چه کلمات کلیدی برای یافتن راه‌حل برای مشکلات خود که شرکت شما آن مشکلات را حل می‌کند، نمی‌توانید کار زیادی انجام دهید. این کار نیاز به کمی تحقیق دارد. بطور مثال شما به دنبال کفش ورزشی هستید که نیازتان را برطرف کند. در ابتدا شما برای اینکار در بستر اینترنت چه چیزی را سرچ می‌کنید؟ ما در مقاله جستجوی کلمات کلیدی به تمام نکات مربوط به تحقیق کلمات کلیدی اشاره کردیم.

چگونه می‌توانید راه‌حل‌هایی برای مشکل خود پیدا کنید؟ چه چیزی را در موتور جستجوی خود جستجو می‌کنید؟ چه سایت‌هایی ظاهر می‌شوند؟ به کلمات استفاده شده در آن جستجو‌ها نگاه کنید. پس یافتن کلمه کلیدی مربوط به کسب و کارتان یکی از مهمترین بحث‌های یک استراتژی سئو است. ما در مقاله ابزارهای دیجیتال مارکتینگ به ابزارهایی که برای جستجوی کلمات کلیدی مناسب هستند پرداختیم برای کسب اطلاعات مفید به مقاله مربوطه مراجعه نمایید.

نکته:

در شروع کار ابتدا باید از کلمات کلیدی که رقابت بین آنها کمتر است شروع بکار کنید. که اینکار علاوه بر اینکه برای شروع کارتان مناسب است، باعث بازدهی و نرخ تبدیل بالای مشتریان هدف می‌شود. زیرا شما در ابتدای کارتان نمی‌توانید با حرفه‌ای‌های حوزه کسب‌وکارهای مشابه به خودتان رقابت کنید، زیرا اینکار نیاز به زمان دارد.

نوشتن محتوای با کیفیت بالا (به طور طبیعی)

نکته کلیدی در اینجا ایجاد حس خوب برای کاربر با تولید محتوای جذاب است که برای بازار هدف شما ارزشمند است. محتوای ارزشمند شامل محتوایی است که به سوالات خریداران شما پاسخ می‌دهد. بینش‌هایی را که می‌توانند استفاده کنند به آنها ارائه می‌دهد و به آنها آموزش می‌دهد تا در انجام کاری، بهتر عمل کنند. پس در ابتدا محتوای ارزشمند شما، باید یک آموزش یا ارائه ارزش به مخاطب باشد. در محتوای عالی که ایجاد می‌کنید، به یاد داشته باشید که از کلمات کلیدی مناسب به طور طبیعی استفاده کنید.

همانطور که در متن بالا توضیح داده شد شما در ادامه با پیدا کردن کلمات کلیدی مربوط به کسب‌وکارتان به تولید محتوای مربوط با آن کلمات کلیدی میپردازید. از استفاده ناهنجار و بیش از حد کلمات کلیدی پرهیز کنید. زیرا اینکار علاوه بر اینکه بر رتبه سایت شما تاثیر منفی دارد، در ادامه میتواند به جریمه شدن سایتتان نیز منجر شود. پس سعی نکنید صفحات خود را با کلمات کلیدی پر کنید. بعلاوه، بازدیدکنندگان وبسایت شما را تحت تأثیر قرار نخواهد داد. در ادامه چند نکته کاربردی در نوشتن محتوای عالی را بدانید.

  • قبل از تولید محتوا باید بازار هدف خود را بشناسید.
  • از کلمات ساده و روان استفاده کنید تا قابل درک برای کاربر یا خواننده محتوا باشد.
  • الویت تولید محتوای شما کاربر است پس ابتدا برای کاربر و در ادامه برای موتورهای جستجو محتوا تولید کنید.
  • محتوای شما باید اطلاعات مفیدی به کاربر ارائه دهد.
  • محتوای شما باید حال مخاطبتان را خوب کند.
  • هر چند وقت یکبار برای آپدیت مقالات قبلی اقدام کنید.
  • به مخاطب ارزش ارائه دهید.
  • به مخاطب آموزش دهید.

عنوان جذاب برای صفحات و محتوای خود انتخاب کنید

ایجاد عناوین جذاب و جالب برای صفحات وب بسیار مهم است. مطمئن باشید که با اینکار مشتریان هدف، به شما نزدیک‌تر می‌شوند. اگر اینگونه عنوان شما مناسب نباشد و کاربر را جذب نکند، محتوای صفحه شما هرگز خوانده نمی‌شود. پس در ایجاد عنوان مناسب دقت کنید. سعی کنید از عناوین کوتاه که دقیقاً مربوط به موضوع محتوای شماست استفاده کنید. از کلمات کلیدی در عنوان خوداستفاده کنید.

لینک سازی کنید

ما در اصل دو نوع لینک سازی در سئوی سایت داریم. لینک سازی اول مربوط به لینک سازی داخلی است که این نوع لینک سازی مربوط به صفحات وبسایت شما است. این لینک‌ها جهت ایجاد ارتباط صفحات سایت شما و محتوای شما میباشد. لینک سازی نوع دوم مربوط به بک لینک‌های خارج از سایت است. ما در مقاله 3 تکنیک اصلی سئو به لینک سازی داخلی و خارجی بصورت کامل اشاره کردیم.

تحلیل رقبا

در این قسمت از استراتژی سئو باید رقبایتان را با استفاده از ابزارهای گوگل و سایر ابزارها تحلیل کنید. این تحلیل برای رقابت و سئوی سایت بسیار حیاطی میباشد. شما با کسب اطلاعات از رقیب خود به عنوان مثال: رقبای شما در چه کلمات کلیدی جستجوی بیشتری داشته‌اند و یا بطور کلی نقاط قوت و ضعف رقیبتان را بررسی می‌کنید. با اینکار شما میتوانید نسبت به این نقات قوت و ضعف استراتژی مربوط به حوزه کسب و کارتان را طراحی کنید.

نوشتهٔ پیشین
گزارش بازخور در کانون ارزیابی و توسعه مدیران چیست؟
نوشتهٔ بعدی
گزارش بازخورد در کانون ارزیابی و توسعه مدیران چیست؟(قسمت دوم)
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.

آخرین مطالب


گوگل با معرفی مدل جدید زبان بزرگ خود (LLM)، Gemini…
گوگل بارد Bard یک چت بات، انقلابی برای هوش مصنوعی…
چگونه یک متخصص BI تبدیل؟ این یک مسیر خطی نیست،…
برنامه Microsoft Power BI خود را به عنوان یک ابزار…
Api‌های POWER BI REST (رابط‎‌های برنامه نویسی برنامه) یک مجموعه…
فهرست